Iberské vepřové v krmivech Magnum - výživa a kvalita na prvním místě

Láska ke psům nás motivuje k tomu, abychom jim poskytovali tu nejlepší možnou výživu. Proto jsme se rozhodli použít do našich granulí vysoce kvalitní Iberské vepřové maso, které není jen delikatesou pro lidské gurmány, ale také výživným a zdravým zdrojem bílkovin pro naše čtyřnohé kamarády.
 
Proč Iberské vepřové maso?
Iberské prase je plemeno, které se po staletí chová na rozsáhlých pastvinách ve Španělsku a Portugalsku. Prasata se zde volně pasou a živí se především žaludy a další přírodní stravou, což dává jejich masu unikátní chuť a vynikající nutriční hodnoty. Tento specifický způsob chovu zajišťuje, že maso obsahuje vysoký podíl zdravých tuků a kvalitních bílkovin.
 
Výhody pro vašeho psa
 
  • Vysoký obsah bílkovin: Iberské maso je bohaté na vysoce kvalitní bílkoviny, které jsou klíčové pro růst svalů, regeneraci tkání a celkovou vitalitu psa. Bílkoviny z tohoto druhu masa jsou snadno stravitelné, což přispívá k lepší absorpci živin.
  • Zdravé tuky: Tuk v iberském mase obsahuje vysoký podíl mononenasycených mastných kyselin, které podporují zdraví srdce a pomáhají udržovat zdravou srst a kůži psa. Díky vysokému obsahu omega-9 mastných kyselin se také zlepšuje imunitní systém a snižuje zánětlivost.
  • Vitamíny a minerály: Iberské maso je bohaté na vitamíny skupiny B, zinek a železo, což jsou klíčové živiny pro udržení energie a celkového zdraví psa. Tyto složky podporují správnou funkci nervového systému a přispívají k dobrému metabolismu.

 

iberske-veprove-02
 
 
Přirozená chuť a aroma
Iberské vepřové maso přináší granulím přirozenou a intenzivní chuť, kterou psi milují. Díky vysoké kvalitě suroviny nemusíme přidávat žádné umělé příchutě nebo konzervanty. Přírodní aroma iberského masa láká i ty nejvybíravější jedlíky a zaručuje, že každá porce granulí bude pro vašeho psa opravdovým gurmánským zážitkem.
 
Udržitelný a etický způsob výroby
Výběrem iberského masa pro naše granule podporujeme udržitelný a etický způsob chovu zvířat. Prasata jsou chována v přirozeném prostředí a mají dostatek prostoru k pohybu. Tento způsob chovu zajišťuje nejen lepší kvalitu masa, ale také respektuje životní podmínky zvířat, což je pro nás klíčové.
Perfektní Pro Každodenní Výživu
 
Granule s iberským vepřovým masem jsou ideální volbou pro psy všech plemen a věkových kategorií. Díky vyváženému obsahu bílkovin, tuků a sacharidů jsou skvělým zdrojem energie a podporují celkovou kondici a zdraví vašeho mazlíčka.
 
Na závěr
Pokud hledáte pro svého psa krmivo, které spojuje vysokou kvalitu, vynikající chuť a výživovou hodnotu, naše granule s iberským vepřovým masem jsou tou pravou volbou. Naše závazek poskytovat jen to nejlepší nás vede k tomu, abychom vybírali suroviny, které splňují nejpřísnější standardy a poskytují vašim mazlíčkům tu nejlepší možnou péči. Dopřejte svému psu výjimečný zážitek z každého krmení – protože si to zaslouží!
Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz